Društvo za športsku rekreaciju „Šport za sve“ Samobor, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europske unije 2016/679 (Opća uredba), prikuplja samo one osobne podatke koji su određeni zakonskim propisima i koje nam Vi neposredno učinite dostupnima, primjerice prilikom učlanjenja u našu Udrugu, sudjelovanjem u našim aktivnostima ili kada nas kontaktirate, uz uvjet da pristanete, odnosno date izričitu privolu za njihovo korištenje u navedene svrhe.

 

Naš Pravilnik o obradi i zaštiti osobnih podataka opisuje vrstu osobnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo, razloge obrade podatka, vrijeme čuvanja, sigurnosne mjere koje poduzimamo da bismo zaštitili osobne podatke od zloupotrebe te postupke koje biste trebali slijediti ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s Vašim osobnim podacima.

 

Na našoj internetskoj stranici postoji obrazac za kontakt koji se može koristiti za elektroničku komunikaciju. Ako ste prihvatili ovu opciju, podaci uneseni u rubrike obrasca za kontakt bit će nam preneseni i pohranjeni. Dodatno, prikupljaju se Vaša IP adresa i datum i vrijeme slanja poruke. Izričitu privolu za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu odgovora na poruku i kontaktiranja putem navedenog obrasca za kontakt dajete tijekom postupka slanja poruke. Alternativno je moguć kontakt putem navedene adrese elektroničke pošte. U tom će se slučaju pohraniti Vaši osobni podaci koji se prenose putem elektroničke pošte. Ako nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na našoj internetskoj stranici ili putem elektroničke pošte, Vaši će osobni podaci biti korišteni isključivo u svrhu odgovora na upućenu nam poruku te će nakon toga biti izbrisani. U tom kontekstu ne postoji otkrivanje podataka trećim stranama.

 

Naša internetska stranica koristi kolačiće/cookies kako bismo osigurali funkcionalnost stranice i unaprijedili Vaše korisničko iskustvo. Zakon dopušta spremanje kolačića na Vaše računalo, tablet, mobilni telefon ili drugi sličan uređaj ako su bitni, odnosno strogo nužni za rad internetske stranice, dok je za sve ostale vrste kolačića potrebno Vaše dopuštenje. Ovdje pročitajte više o našoj Politici uporabe kolačića.

 

Kada našu internetsku stranicu posjećujete i koristite samo radi informiranja, prikupljamo isključivo one podatke koje Vaš internetski pretraživač prenosi na naš poslužitelj, a koji su nam u tehničkom smislu potrebni kako bismo Vam mogli prikazati našu internetsku stranicu i kako bismo mogli osigurati njen pravilan rad:

  • IP adresa
  • datum i vrijeme pristupa
  • razlika vremenske zone u usporedbi sa srednjim griničkim vremenom (GMT)
  • status pristupa / HTTP kôd statusa
  • količina prenesenih podataka
  • URL podaci o prethodno posjećenoj stranici
  • vrsta internetskog pretraživača
  • operativni sustav Vašeg računala ili drugog uređaja i njegovo sučelje
  • jezik i verzija softvera internetskog pretraživača.

 

Navedeni se podaci obrađuju automatski prilikom pristupa našoj internetskoj stranici i to isključivo sumarno i u pseudonimnom obliku.

 

Pravni temelj za obradu pseudonimiziranih podataka, opisan pod člankom 6. stavkom 1. točkom (f) Opće uredbe, legitimni je interes, što se u konkretnom slučaju odnosi na unaprjeđenje korisničkog iskustva i funkcionalnosti internetske stranice.

Počnite vježbati već danas!