Đurđa Vuković

Đurđa Vuković je voditeljica programa sportske rekreacije za osobe starije životne dobi u Društvu športske rekreacije „Šport za sve“ Samobor od 1969. godine. Pod njenim vodstvom i zahvaljujući njenom angažmanu broj osoba koje se bave rekreativnim aktivnostima u Samoboru kontinuirano se povećava, a dostupnost programa korektivne gimnastike širokom krugu građana ujedno pozitivno utječe na njihovu vitalnost, opću pokretljivost i zdravlje.

Dugogodišnja je članica Predsjedništva Društva za športsku rekreaciju „Šport za sve“ Samobor, a njeno je iskustvo bilo dragocjeno u planiranju, organizaciji i provedbi niza rekreativnih aktivnosti u Samoboru, prvenstveno planinarskih pohoda „U susret zdravlju“ te različitih seminara i natjecanja sportske rekreacije.

Također je dugi niz godina organizatorica sudjelovanja građana Samobora u nizu kulturnih i društvenih događaja poput odlazaka na kazališne predstave, koncerte i izložbe, kako u našemu gradu tako i šire.

Za svoje djelovanje u kulturi i sportu primila je niz priznanja – Diplomu za postignute rezultate u razvijanju i unaprjeđenju kulture u općini Samobor, Priznanje za višegodišnju suradnju u razvoju sportske rekreacije, Priznanje za unaprjeđenje kulturne djelatnosti na području općine Samobor, Plaketu Grada Samobora, kao i Nagradu za životno djelo Grada Samobora.

Počnite vježbati već danas!