1. Festival nordijskog hodanja u Samoboru

1. Festival nordijskog hodanja u Samoboru "Sport za sve"


1. Festival nordijskog hodanja i pješačenja u Samoboru u našoj organizaciji je za nama. Više smo nego zadovoljni odazivom posjetitelja, a nadamo se da su i svi zadovoljni organizacijom. Naravno da ćemo se potruditi da iduće godine bude još bolje. Svi sudionici imali su priliku prije starta izmjeriti šećer i krvni tlak u čemu su pomogli volonteri Gradskog društva Crvenog križa Samobor, koji su ujedno pratili ekipe tijekom hodanja na svim stazama.

Na samom festivalu sudjelovalo je 250 sudionika koji su imali mogućnost odabrati jednu od tri ponuđene staze različite dužine i intenziteta. Sudjelovali su članovi UDRUGE OZANA ZAGREB, ŠOLA ZDRAVLJA BREŽICE, MATICA UMIROVLJENIKA GRADA KARLOVCA, KLUB NORDIJSKOG HODANJA VARAŽDIN, UDRUGA NORDIJSKOG HODANJA I PJEŠAČENJA DRAVA, DŠR JASTREB EXTREME, KLUB UMIROVLJENIKA PRELOG, SPORT ZA SVE ZAGREB, PD BREGANA te hodači iz Istre koji su se prijavili pojedinačno.
Svima njima zahvaljujemo se na dolasku i pozivamo da se u što većem broju odazovu i iduće godine.

Zahvaljujemo se također pokroviteljima i sponzorima na pruženoj potpori - Samoborskom športskom savezu, Turističkoj zajednici grada Samobora, Gradskom društvu Crvenog Križa, Samoborskom muzeju, Hrvatskom savezu nordijskog hodanja, Glasniku Grada Samobora i Svete Nedelje, Privrednoj banci Zagreb te Radio Samoboru koji je medijski pratio cijelokupno događanje.

Posebna zahvala ide članovima i članicama DŠR Samobor koji su uz sudjelovanje na samom festivalu pomogli u organizaciji i bili nam na raspolaganju cijelo vrijeme. Hvala Vam na pomoći i Vašem doprinosu.

Vidimo se dogodine!

Počnite vježbati već danas!