5. FESTIVAL NORDIJSKOG HODANJA I PJEŠAČENJA U SAMOBORU - CRNA KRALJICA

5. FESTIVAL NORDIJSKOG HODANJA I PJEŠAČENJA U SAMOBORU - CRNA KRALJICA


5. Festival nordijskog hodanja i pješačenja - Crna kraljica održati će se 16.09.2023. u Samoboru, na novoj / staroj lokaciji - BUNKER (Savke Dabčević Kučar 8, Samobor). Nastavljamo s tradicijom pa smo se ove godine okrenuli drevnim samoborskim legendama, a jedna od njih je Barbara Celjska poznata pod nazivom Crna kraljica. Što sve čeka sudionike objavljivati ćemo u narednim danima. Početak programa je u 9:00 sati, a očekivano kretanje po stazama nakon zagrijavanja oko 10.00 sati.
Kao i proteklih godina sudionicima su na raspolaganju četiri staze različitog intenziteta i duljine koje prolaze različitim dijelovima Samobora, a za najmlađe organizator je pripremio posebnu radionicu - Crna kraljica 1,2,3 na kojoj će stručni voditelji kroz igru, maštu, puno zabave i smijeha uvesti djecu u svijet sporta i istaknuti važnost kretanja i tjelesnog vježbanja od malih nogu, nakon čega slijedi pričanje priča u Samoborskom muzeju. Svaka staza ima svojeg voditelja nordijskog hodanja te pratnju volontera Gradskog društva crvenog križa.
Discipline su i ove godine nordijsko hodanje i hodanje - pješačenje, a štapovi za nordijsko hodanje nisu obvezni
Prijave su otvorene pa vas molimo da nas kontaktirate na: dsrsamobor@gmail.com. ili +385 98 622 421 (Ljiljana Šurbek Bošnjak)
Veselimo se vašem dolasku i nadamo se ćete uživati u ljepotama samoborskog kraja!

Počnite vježbati već danas!