ZDRAVLJE - MOJ IZBOR, BESPLATNI PROGRAM REKREACIJE

ZDRAVLJE - MOJ IZBOR, BESPLATNI PROGRAM REKREACIJE


Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ Zagrebačke županije od 07. svibnja 2024. provodi besplatne programe rekreacije namijenjene mladima i građanima svih dobnih skupina u
sklopu projekta „Zdravlje – moj izbor“.
Projekt „Zdravlje – moj izbor“ provodit će se naredna tri mjeseca na području Samobora i Bregane i u dogovoru s voditeljima programa, a financiran je od strane Hrvatskog olimpijskog odbora iz natječaja „Program promicanja sporta i olimpizma u cilju očuvanja zdravlja i poticanja zdravstvenog turizma u lokalnim sredinama“.
Društvo za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Samobor u okviru projekta organizira besplatne radionice nordijskog hodanja u Bregani, ponedjeljkom i srijedom od 16,00 do 17,00 sati s polaskom ispred prostora udruge umirovljenika Bregana.
Za sve informacije vezano uz besplatne radionice potrebno je kontaktirati voditeljicu Ljiljanu Šurbek Bošnjak na 098 622 421;
Budući da nam je kretanje zapisano u genima, prevencija nastanka bolesti znatno je učinkovitija i jeftinija nego liječenje, pri čemu bitnu ulogu ima upravo tjelesna aktivnost.

Programi su namijenjeni svim zainteresiranim građanima i ovim putem pozivamo sve da se pridruže u besplatne programe projekta „Zdravlje – moj izbor“.

Počnite vježbati već danas!